Verleidelijke vrouwen

Verleidelijke vrouwen
Aan vrouwelijk schoon geen gebrek in Boardwalk Empire! De danseressen van het cabaret, de diensters, de prostituees: in de onderwereld van Atlantic City zitten ze op de eerste rij.

Een van de opvallendste figuren is zeker Lucy Danziger (Paz de la Huerta). In het begin van reeks één is ze de minnares van Nucky Thompson, voor die voor de charmes van Margaret Schroeder (Kelly MacDonald)  valt. In reeks twee krijgt ze een kind van de extreem gelovige politieman Nelson Van Alden (Michael Shannon) van het Prohibition Bureau.

Danseres Gillian Darmody (Gretchen Mol) is de jonge moeder van Jimmy (Michael Pitt), de beschermeling van Nucky Thompson die zich later tegen hem zal keren in een monsterverbond met zijn vader commodore Kaestner (Dabney Coleman).

Home

34 min geleden news.32 views

Veertienjarig meisje doodgeschoten na ruzie die op Facebook begon

(Belga) Een ruzie tussen tienermeisjes die op Facebook is begonnen, is helemaal ontspoord. Een van de meisjes is doodgeschoten in de Amerikaanse staat Alabama. Twee anderen raakten gewond. Dat berichtten Amerikaanse media zondag.

43 min geleden news.18 views

E40 dicht in Eynatten na ongeval

(Belga) Bij een verkeersongeval op de E40 van Aken naar Luik, ter hoogte van Eynatten, is een persoon uit Ninove zwaargewond geraakt. De autosnelweg diende te worden afgesloten. Uiteindelijk bleek maar één wagen betrokken bij het ongeval.

Belgium 54 min geleden news.26 views

Twee agenten gewond bij wilde achtervolging in Diepenbeek

World 1 u geleden news.9 views

Tentoonstelling Rothko in Den Haag breekt record

World 1 u geleden news.46 views

Nigeriaanse vrouw gelyncht

Meer "home" berichten

Dossiers Nieuws

Dossiers Showbizz