Verleidelijke vrouwen

Verleidelijke vrouwen
Aan vrouwelijk schoon geen gebrek in Boardwalk Empire! De danseressen van het cabaret, de diensters, de prostituees: in de onderwereld van Atlantic City zitten ze op de eerste rij.

Een van de opvallendste figuren is zeker Lucy Danziger (Paz de la Huerta). In het begin van reeks één is ze de minnares van Nucky Thompson, voor die voor de charmes van Margaret Schroeder (Kelly MacDonald)  valt. In reeks twee krijgt ze een kind van de extreem gelovige politieman Nelson Van Alden (Michael Shannon) van het Prohibition Bureau.

Danseres Gillian Darmody (Gretchen Mol) is de jonge moeder van Jimmy (Michael Pitt), de beschermeling van Nucky Thompson die zich later tegen hem zal keren in een monsterverbond met zijn vader commodore Kaestner (Dabney Coleman).

Home

5 min geleden news.0 views

Oud-president Georgië Saakasjvili benoemd tot gouverneur van Oekraïense provincie Odessa

(Belga) De vroegere Georgische president Micheil Saakasjvili is vandaag benoemd tot gouverneur van de strategische Oekraïense regio Odessa, aan de Zwarte Zee. Dat heeft de Oekraïense president Petro Porosjenko vandaag aangekondigd. Saakasjvili, "een grote vriend van Oekraïne" volgens Porosjenko, moet in Odessa "de soevereniteit" van Oekraïne beschermen en de strijd aangaan met de corruptie.

37 min geleden news.14 views

Nieuwe gerichte therapie bevestigt haar efficiëntie tegen borstkanker

(Belga) Een nieuwe experimentele beloftevolle behandeling van het Amerikaanse laboratorium Pfizer, die de naam Palbociclib kreeg, heeft haar efficiëntie bevestigd om de voortschrijding te blokkeren van de meest voorkomende vorm van gevorderde borstkanker. Het resultaat van de nieuwe klinische test is vandaag bekendgemaakt.

Dossiers Nieuws

Dossiers Showbizz