Verleidelijke vrouwen

Verleidelijke vrouwen
Aan vrouwelijk schoon geen gebrek in Boardwalk Empire! De danseressen van het cabaret, de diensters, de prostituees: in de onderwereld van Atlantic City zitten ze op de eerste rij.

Een van de opvallendste figuren is zeker Lucy Danziger (Paz de la Huerta). In het begin van reeks één is ze de minnares van Nucky Thompson, voor die voor de charmes van Margaret Schroeder (Kelly MacDonald)  valt. In reeks twee krijgt ze een kind van de extreem gelovige politieman Nelson Van Alden (Michael Shannon) van het Prohibition Bureau.

Danseres Gillian Darmody (Gretchen Mol) is de jonge moeder van Jimmy (Michael Pitt), de beschermeling van Nucky Thompson die zich later tegen hem zal keren in een monsterverbond met zijn vader commodore Kaestner (Dabney Coleman).

Home

57 min geleden news.29 views

Verkeersongeval Kleine-Brogel: meisje van 6 jaar overleden, ouders en broertje kritiek

(Belga) Na het zware verkeersongeval in Kleine-Brogel bij Peer is zondagavond een meisje van zes jaar overleden. Haar broertje van 4 jaar oud en haar ouders vechten nog voor hun leven. Zondag rond 17 uur kwamen vier voertuigen met elkaar in botsing op de Lillerbaan (N748) in Kleine-Brogel. In totaal waren 12 personen betrokken. Omwille van het grote aantal gewonden werd het Medisch Interventieplan Limburg afgekondigd. Vijf ziekenhuiswagens, drie Mug-teams en twee brandweerploegen kwamen ter plaatse.

2 u geleden news.14 views

Gent-Wevelgem - Edvald Boasson Hagen breekt sleutelbeen en mist kasseiklassiekers

(Belga) Edvald Boasson Hagen heeft een breuk van het rechtersleutelbeen overgehouden aan de valpartij die hij zondag in Gent-Wevelgem maakte. De 27-jarige Noorse kopman van MTN-Qhubeka, in 2009 winnaar van Gent-Wevelgem, mist daardoor de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Dat deelde zijn team zondagavond mee.

Dossiers Nieuws

Dossiers Showbizz