Verleidelijke vrouwen

Verleidelijke vrouwen
Aan vrouwelijk schoon geen gebrek in Boardwalk Empire! De danseressen van het cabaret, de diensters, de prostituees: in de onderwereld van Atlantic City zitten ze op de eerste rij.

Een van de opvallendste figuren is zeker Lucy Danziger (Paz de la Huerta). In het begin van reeks één is ze de minnares van Nucky Thompson, voor die voor de charmes van Margaret Schroeder (Kelly MacDonald)  valt. In reeks twee krijgt ze een kind van de extreem gelovige politieman Nelson Van Alden (Michael Shannon) van het Prohibition Bureau.

Danseres Gillian Darmody (Gretchen Mol) is de jonge moeder van Jimmy (Michael Pitt), de beschermeling van Nucky Thompson die zich later tegen hem zal keren in een monsterverbond met zijn vader commodore Kaestner (Dabney Coleman).

Home

6 min geleden news.2 views

Safarova uitgeschakeld in achtste finales op Wimbledon

(Belga) De Tsjechische Lucie Safarova (WTA 6) heeft zich maandag niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales op Wimbledon, het derde grandslamtoernooi van het seizoen.

10 min geleden news.4 views

Serge Pauwels wint auto tijdens Tour-etappe

(Belga) Serge Pauwels (MTN-Qhubeka) heeft maandag tijdens de etappe van Antwerpen naar Hoei een wagen gewonnen. De renner maakt deel uit van de vroege vlucht in de derde etappe van de Tour en was de eerste Belg die Heist-op-den-Berg binnenreed. Het levert hem een wagen op.

Dossiers Nieuws

Dossiers Showbizz